Ungdomssektionen

b8c01ab827-Bolla, Moa, Sofie, JohnUngdomssektionen i Avelsföreningen för Svenska Ardennerhästen jobbar rikstäckande.

Vårt största syfte är att ta vara på ardennerintresserade ungdomar. Framtidens uppfödare och kuskar finns bland de yngre och vi finns för att hjälpa dem igång.

Vi sysslar med att sprida kunskap om allt som rör ardennerhästen, körning, avel, hantering, skötsel osv. Detta görs genom kurser och studieresor. Även om vi heter ungdomssektionen så utesluts ingen att komma på våra evenemang. Alla är hjärtligt välkomna, oavsett ålder eller kunskapsnivå!

Många gånger är det de äldre som sitter på kunnandet och erfarenheterna när det gäller häst, och genom att välkomna alla så hoppas vi på att folk ska få tillfälle att knyta nya kontakter och dela erfarenheter och annat nyttigt. Vi vill skapa ett forum för alla ardennerintresserade.

I föreningen idag så finns det en rejäl kunskapsbank hos medlemmarna, det vill vi ta vara på och därför har vi flera gånger tagit hjälp av erfarna hästmänniskor som vi har i föreningen vid kurser och studieresor. För att finnas tillgängliga och tillgodose så många som möjligt ordnas kurser och resor till olika platser i landet.

Gilla oss på Facebook!
Annonser


Vill du visa din annons här? Kontakta oss för mer information!